Winmau blade 4 dartbord

winmau blade 4 dartbordVandaag kregen wij de winmau blade 4 dartbord in janden dankzij onze vrienden bij Winmau was het Bureau Chat sport gelukkig genoeg om te testen en te bekijken wat bekend staat als het beste dartbord en dart set op de markt. We wisten dat dit het beste product beschikbaar was vanwege zijn uitstekende beoordelingen over het hele web, maar zou het maximaal op het krachtige track-testen op de Chat sport-kantoor? Om het te zetten eenvoudig en welsprekend: Ja!

Recht uit de doos, we konden vertellen de hoge kwaliteit van het winmau blade 4 dartbord vanwege de stabiliteit van het systeem bedrading én de sisal vezels die ze op het bord in plaats van de goedkope kurk gebruiken. Wat dit forum ook zo uniek maakt is dat functies de nieuwe DSW (dynamische Sector Wire) die meer dan 50% dunner dan concurrerende planken, maken van de best-in-class prestaties en optimale mogelijkheden te scoren. Voor de gemiddelde dartbord spelers net als wij, wij waren er niet zeker van hoe wij zouden worden beïnvloed door deze nieuwe technologie van het dartbord, maar we waren aangenaam verrast dat we het verschil bijna meteen merkten.

Uitvoerig getest door ons team

We hebben het dartboard omhoog op ons kantoor voor bijna 24 uur nu, en 25 + games hebben gespeeld en geen enkele keer hebben we een dart stuiteren terug uit de Raad van bestuur. De opperste kwaliteit van de board vezels en de dunheid van de draden maakt een enorm verschil is de koers waartegen de pijlen terug stuiteren. Als je op een bord van de goedkope kurk in een bar speelt, vindt u dat darts de draden stuiteren zal of gewoon stok in de Raad van bestuur. Dit is een heel vervelend kwaliteit dat maakt darts spelen meer omslachtig en minder plezierig. Gelukkig heeft de Winmau blade 4 dartbord geperfectioneerd van dit probleem en creëerde een bestuur dat is onberispelijk in dit aspect. Ondanks wordt aangeduid als een deskundige dartbord, dit is een zeer leuke board voor gemiddelde dart-spelers om op te spelen omdat het is dus speelbaar.

Naast het sturen van dit prachtige board, waren we ook gelukkig genoeg om te proberen de Winmau blade 4 dartbord professionele Darten. Winmau stuurde ons hun aanval Darten die beschikken over 90% tungsten en op een mooie 26 gram wegen. We willen echt deze Darten voor een paar redenen.
1) omdat deze darts zijn gemaakt van hoogwaardige materialen vliegen ze waar en rechtdoor.
2) Aangezien deze darts een goede hoeveelheid gewicht aan hen hebben kunnen wij nauwkeuriger met elke worp. Lichtere Darten zijn moeilijker te worden nauwkeuriger met omdat ze de neiging te zweven, waardoor onnauwkeurigheid. De mooi gewicht helpt het Darten stok in het bestuur efficiënter – verder helpingreduce bounce outs.
3) deze darts hebben een grote greep op hen waardoor ze mooi te houden. Meest goedkope darts hebben weinig tot geen grip en hebben een rechte schacht. Deze pro serie darts gaan boven en daarbuiten en bieden de gebruiker een grote hoeveelheid greep waarmee de speler zijn nauwkeuriger met elke worp.

Volg ons

Share This