Unicorn eclipse pro dartbord

Unicorn eclipse pro dartbordIk kocht de Unicorn eclipse pro dartbord ongeveer 3 maanden geleden na de 2013 World Matchplay. Ik wilde gaan starten met darten. Het was (uiteraard) mijn eerste dartbord, dus ik wachte al een tijdje om het te beoordelen. Ik ben nu aan de Universiteit en ik heb gespeeld op talrijke andere dartborden zoals de Winmau Blade 3/4s, Eclipse HDs- om een paar te noemen: we hebben een college systeem en 9 verschillende dartborden rondom de campus – en ik moet zeggen, ik denk echt dat mijn Unicorn eclipse pro dartbord het beste dartbord is.

Ik kocht het na het lezen van een aantal beoordelingen van verschillende borden (voornamelijk de Blade 4 en deze), maar wist niet echt welke ik moest nemen… de belangrijkste reden dat ik heb het was omdat de PDC ze in alle belangrijke wedstrijden gebruikt, en ik dacht: “als het goed genoeg voor hen, is het goed genoeg voor mij!” Ik ben zeer gelukkig met het dartbord. Ik gebruikte het bord voor ongeveer 3 uur per dag voor ongeveer 2 maanden (onstuimig verslaving is een prachtig ding!!) alvorens uni, en sinds de overgang naar uni dat ik heb gemerkt een duidelijke kloof in kwaliteit tussen de Unicorn eclipse pro dartbord en de andere alternatieve borden. De Rand van het bord lijkt veel meer slijtvast en over het algemeen beter dan elke andere rand waar ik mee gespeeld heb.

Als en wanneer dit bord moet worden vervangen, zal ik er zeker op terug komen een van deze als ze nog steeds worden vervaardigd. Voor de prijs (rond € 12 minder dan de (in mijn mening) inferieur Eclipse HD, die onze Universiteit 2 van hebben en ik speel elke dag de universiteit) ze zijn echt uitstekende kwaliteit voor het geld, en ik zou deze zeker aanraden voor iedereen: of je net met darten begint of een gevorderde darter bent.

Share This