dartpijlen kopen

Dartpijlen kopen

Dartpijlen kopen van allerlei verschillende merken kan direct online. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten en maten. Elke speler zal een persoonlijke keuze hebben in welke hij of zij fijn vind om mee te darten. Alle bekende merken hebben dart pijlen ontwikkeld en deze vind u dan ook bij online dartwinkel.

Wilt u online dartpijlen kopen dan kunt u vrijblijvend rondkijken in onze webshop. De overzichtelijke webshop van online dartwinkel maakt het extra makkelijk om uw dartpijlen online te kopen. Omdat wij alleen een webshop hebben, zijn wij altijd goedkoper dan menig winkel.

In ons brede assortiment dartpijlen tref je dartpijlen van bekende top darters maar ook standaard dartpijlen van diverse top merken darts zoals Bulls, Harrows, MasterDarts, McKicks, Target, Unicorn, Winmau en vele anderen. Mocht je niet de gewenste dartpijlen terug vinden op onze webshop laat ons dit dan weten zodat wij deze dartpijlen aan onze webshop kunnen toevoegen, natuurlijk tegen een scherpe prijs.

Zoeken naar goedkope dartpijlen? Gebruik dan onze zoekfunctie bovenin de webshop of maak gebruik van ons uitgebreid filter om zo de juiste dartpijl te kopen die je wenst.

Welke dartpijlen kopen?

Een gevorderde darter zal altijd goede dartpijlen kopen. Maar als beginner kan het lastig zijn om te weten wat je het beste kunt kopen. Er zijn namelijk verschillende soorten pijlen te koop in diverse prijsklassen. Het eerste wat je dient te weten is dat een dartpijl niet langer mag zijn dan 30,5 cm en hij mag niet zwaarder zijn dan 50 gram. In de praktijk is de lengte en het gewicht van een dartpijl amper de helft van dit maximum. De dartpijlen zijn opgebouwd uit drie stukken, de barrel, de shaft en de flight. De barrel, dat is waar je de pijl aan vasthoudt. Meestal is dit gemaakt van tungsten, het materiaal verdeelt het gewicht goed. Deze kun je krijgen tussen de 18 en de 28 gram. Wanneer de punt die hier aan vastzit bot is dan kun je deze slijpen met bijvoorbeeld een slijpsteen. De shaft maak je vast aan de barrel met een schroefdraad. Er zijn verschillende lengten te verkrijgen. Dan heb je nog de flight en dat is wat er voor gaat zorgen dat de pijl recht vliegt met normaal vier vleugels. De flight zit vast aan de shaft.

Je kunt veilig dartpijlen kopen bij online dartwinkel. Maar ook voor dartborden kopen, flights kopen, surrounds kopen, shafts kopen en nog veel meer kun je bij ons terecht.

Volg ons

Share This