dartbord kopen

Dartbord kopen

Voor een dartbord kopen ben je bij online dartwinkel op het juiste adres. Op online dartwinkel kun je kiezen uit een grote voorraad dartborden. Een dartbord kopen bij online dartwinkel is een stuk goedkoper als in de winkel. Een goed dartbord kopen zal altijd nodig zijn om darts te kunnen spelen. Er zijn veel verschillende merken die dartborden ontwikkelen en daarmee zijn er dan ook veel verschillende borden te bestellen. Bij een dartbord kopen is het erg belangrijk om te kijken naar de verschillen die er zijn. Het verschil zit hem namelijk niet alleen in de prijs, maar ook in de kwaliteit die u er voor terugkrijgt. Beginners dartborden zijn vaak goedkoper en beschikken over een ronde ijzeren rand die ervoor zorgt dat de vakken verdeeld worden. Deze rand is op het dartbord geklemd door middel van verschillende krammetjes. Zo’n rand is wat dikker en kan veel ergernis veroorzaken met bouncers. Toch is zo’n goedkoper dartbord niet slecht. Zeker voor beginnende darters of recreanten kan een goedkoop dartbord met ronde ijzere vakken uitkomst bieden. Darters die competitie gooien willen vaak de beste dartborden hebben. Een profesioneel dartbord is dan vaak ook uitgevoerd met driehoekige ijzers. Deze zijn in het dartbord geperst en geeft meer ruimte in de vakken. Daarnaast is er door de driehoekjes van het ijzer nog minder kans op een bouncer. Voor een professioneel dartbord kunt u terecht bij onze online dartwinkel.

Dartbord kopen en ophangen

Het is belangrijk dat als je een dartbord gaat kopen dat je ook zeker weet dat je hier de ruimte voor hebt. Het gaat er om dat het dartbord in het midden 173 cm boven de grond kan hangen. Vanaf de oche (de lijn waar je achter staat als je moet gooien) bekijk onze oche matten moet de afstand 237 cm zijn (over de vloer). Het kan zijn dat je op de achtergrond, achter het dartbord, iets op gaat hangen zodat je met de pijlen die je mis gooit de muur niet beschadigt (een goede oplossing hiervoor is een surround). Ook voor de kwaliteit van de dartpijlen is het van belang dat ze niet op een (betonnen) muur terecht komen. Daarom wordt er vaak iets achter het dartbord gehangen, dus om de pijlen en de muur niet te beschadigen.

Onderhouden van een dartbord

Voor alle professionele dartborden geldt dat de cijferring gedraaid kan worden. Voor onderhoud wordt aanbevolen dit regelmatig te doen. Het bord heeft nauwelijks onderhoud nodig als je er goed mee omgaat. Een dartbord kopen is een goede investering, het gaat namelijk erg lang mee bij normaal gebruik.

Je kunt veilig dartborden kopen bij online dartwinkel. Maar ook voor dartpijlen kopen, flights kopen, surrounds kopen, shafts kopen en nog veel meer kun je bij ons terecht.

Unicorn eclipse pro dartbord

Het is een traditionele bristle dartbord vervaardigd met meer dan 50 individuele circulaire pakken van sisal. Die zijn gebonden rond de rand met een tape en samen gecomprimeerd, gelijmd op een houten bord en geschuurd om te vormen van het speelvlak.

Bekijk de volledige beschrijving van de Unicorne eclipse pro dartbord hier.

Winmau blade 4 dartbord

Dit Winmau dartbord wordt ondersteund door de British Darts Organisation voor gegarandeerde kwaliteit. Het beschikt over dunner dynamische sector draad en een nietjes vrij systeem en zorgt voor een grote professionele toernooi niveau en oefenbord voor liefhebbers van het darten.

Lees de volledige beschrijving van de de Winmau blade 4 dartbord hier.

Volg ons

Share This